Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi arz verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda enikonu duyarlı davranışları sergilemektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa hariçya, dışarıdan başlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu binanın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Kırmızıüminyum kapılar, ahşap kapılar ve çelik baplar imalatında istenen niteliklere bakılırsa farklı özellikte baplar da binaların mimari yapısına yahut kapıların kullanılacağı sektöre göre daha bir olabilmektedir.

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut nesil sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok reva maliyetlidirler; oranlı korumaya iye olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın korumasının akim evetğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

Yangın Kapısı Kesinlikle Asılmışr? Her binanın iye olduğu vadi ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından yapılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kaçış yolları, bir yapının herhangi bir noktasından zemin seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdivenleri, sair katlardan ayrılan yangın baplarıyla donatılmalıdır. Bu kapılar yangın durumunda otomatik olarak kapanmalı ve yangının Yangın Merdiveni Kapısı yayılmasını

Report this wiki page